Sa shpesh duhet t’i lani peshqirët e banjës?

Ushtrime 2 (Gjirafa) Leaderboard Sa shpesh duhet t’i lani peshqirët e banjës?

Zgjidhni një debat të shumë familjeve: Sa herë mund ta përdorni një peshqir para se ta pastroni?

article-shendet-peshqiret Sa shpesh duhet t’i lani peshqirët e banjës?

Tri ose katër herë, thonë agjencitë e konsumit dhe ato të mjedisit. Nëse e zgjatni më shumë, peshqirët mund të sjellin baktere dhe myk.

Varni peshqirët në mënyrë adekuate: Shpërndani në varëse (jo grumbull) ashtu që të thahen njësoj në të gjitha anët. Para se të bëni tush, hapeni derën dhe nëse keni, lëshojeni ventilatorin përderisa laheni, ashtu që ajri të jetë më pak i lagësht. ©Motivim.com

Lexo edhe:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 − fifteen =

Ushtrime 2 (Gjirafa)
Plani Dietal Right

Copyright © 2017 Motivim.com, All rights reserved.