Rreth neve

Motivim.com është portal i veçantë që ka një audiencë të caktuar, qëllimi i të cilëve është të kenë një trup më të shëndoshë dhe një jetë me energjike e pozitive. Artikujt e publikuar në Motivim janë origjinale, të papërdorura më herët në gjuhën shqipe dhe gjithnjë të bazuara ne fakte, hulumtime shkencore apo këshilla nga mjekët, trajnerët, nutricistët etj.

Si pjesë e investitorëve nga SHBA, Kanadaja dhe Australia, tani edhe në gjuhën shqipe për Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni, ky portal i cili është pjesë e portaleve dhe kompanive tjera internacionale multi-milionëshe filloi të dalë publikisht me datën 27 Prill 2015.

Qendra kryesore e portalit gjendet në kompaninë që mbanë shumicën e aksioneve me seli ne Vancouver të Kanadasë deri sa përfaqësia në gjuhën shqipe në Tiranë, Shkup dhe Prishtinë.

Për çdo informatë shtesë na kontaktoni përmes formës kontaktuese që gjendet lartë djathtas në faqen tonë apo përmes faqes ne Facebook.

Ushtrime 2 (Gjirafa)
Plani Dietal Right

Copyright © 2017 Motivim.com, All rights reserved.