Motivim për një trup perfekt 2015 Java 7

Ushtrime 2 (Gjirafa) Leaderboard Motivim për një trup perfekt 2015 Java 7

Shtatë ditë me shtatë fotografi motivuese. Përkujtoni çdo ditë që edhe ju mund të arrini njëjtë.

1. Trupi perfekt për ditën e hënë

motivation-body-week-7-01 Motivim për një trup perfekt 2015 Java 7

2. Trupi perfekt për ditën e martë

motivation-body-week-7-02 Motivim për një trup perfekt 2015 Java 7

3. Trupi perfekt për ditën e mërkurë

motivation-body-week-7-03 Motivim për një trup perfekt 2015 Java 7

4. Trupi perfekt për ditën e enjte

motivation-body-week-7-04 Motivim për një trup perfekt 2015 Java 7

5. Trupi perfekt për ditën e premte

motivation-body-week-7-05 Motivim për një trup perfekt 2015 Java 7

6. Trupi perfekt për ditën e shtunë

motivation-body-week-7-06 Motivim për një trup perfekt 2015 Java 7

7. Trupi perfekt për ditën e diel

motivation-body-week-7-07 Motivim për një trup perfekt 2015 Java 7

Lexo edhe:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three × four =

Ushtrime 2 (Gjirafa)
Xhirime ne Dasma HD dhe 4K

Copyright © 2017 Motivim.com, All rights reserved.