Motivim për një trup perfekt 2015 Java 6

Ushtrime 2 (Gjirafa) Leaderboard Motivim për një trup perfekt 2015 Java 6

Shtatë ditë me shtatë fotografi motivuese. Përkujtoni çdo ditë që edhe ju mund të arrini njëjtë.

1. Trupi perfekt për ditën e hënë

motivation-body-week-6-01 Motivim për një trup perfekt 2015 Java 6

2. Trupi perfekt për ditën e martë

motivation-body-week-6-02 Motivim për një trup perfekt 2015 Java 6

3. Trupi perfekt për ditën e mërkurë

motivation-body-week-6-03 Motivim për një trup perfekt 2015 Java 6

4. Trupi perfekt për ditën e enjte

motivation-body-week-6-04 Motivim për një trup perfekt 2015 Java 6

5. Trupi perfekt për ditën e premte

motivation-body-week-6-05 Motivim për një trup perfekt 2015 Java 6

6. Trupi perfekt për ditën e shtunë

motivation-body-week-6-06 Motivim për një trup perfekt 2015 Java 6

7. Trupi perfekt për ditën e diel

motivation-body-week-6-07 Motivim për një trup perfekt 2015 Java 6

Lexo edhe:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + ten =

Ushtrime 2 (Gjirafa)
Xhirime ne Dasma HD dhe 4K

Copyright © 2017 Motivim.com, All rights reserved.