Motivim për një trup perfekt 2015 Java 3

Ushtrime 2 (Gjirafa) Leaderboard Motivim për një trup perfekt 2015 Java 3

Shtatë ditë me shtatë fotografi motivuese. Përkujtoni çdo ditë që edhe ju mund të arrini njëjtë.

1. Trupi perfekt për ditën e hënë

motivation-body-week-3-01 Motivim për një trup perfekt 2015 Java 3

2. Trupi perfekt për ditën e martë

motivation-body-week-3-02 Motivim për një trup perfekt 2015 Java 3

3. Trupi perfekt për ditën e mërkurë

motivation-body-week-3-03 Motivim për një trup perfekt 2015 Java 3

4. Trupi perfekt për ditën e enjte

motivation-body-week-3-04 Motivim për një trup perfekt 2015 Java 3

5. Trupi perfekt për ditën e premte

motivation-body-week-3-05 Motivim për një trup perfekt 2015 Java 3

6. Trupi perfekt për ditën e shtunë

motivation-body-week-3-06 Motivim për një trup perfekt 2015 Java 3

7. Trupi perfekt për ditën e diel

motivation-body-week-3-07 Motivim për një trup perfekt 2015 Java 3

Lexo edhe:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 − seventeen =

Ushtrime 2 (Gjirafa)
Xhirime ne Dasma HD dhe 4K

Copyright © 2017 Motivim.com, All rights reserved.