Marketing

banner-oferte-web-top Marketing

Rreth neve

Motivim.com për të parën herë është shfaqur online me datën 27.04.2015 dhe brenda një kohe shumë të shkurtër është bërë lider në portalet e kategorisë të këtij lloji me 100.000-130.000 vizitorë unik apo 400.000-600.000 shikimet të faqeve në muaj si dhe mbi 100.000 pëlqime në Facebook.

Faqja jonë është e karakterit të vetëdijesimit dhe edukimit të një trupi më të shëndetshëm duke publikuar lajmë për FITNES, USHQIM, SHËNDET, HUMBJE PESHE dhe LIFESTYLE. Tekstet tona janë të bazuara në hulumtime shkencore dhe kanë një saktësi të madhe sa i përket infromacionit.

marketing-campaign-1 Marketing

Pse të reklamoni te ne?

Ne kemi vizitorë të targetuar të cilët kryesisht për qëllim e kanë përmirësimin e jetës së të tyre, familjes dhe shoqërisë. Lexuesit tonë nuk e hapin rastësisht faqen, ata na vizitojnë sepse shprehin një interesim të madh rreth temës së caktuar. Nuk i nxisim vizitorët me tituj tërheqës e as përmbajtje dëshpëruese. Secili lexues tekstin e lexon nga fillimi deri në fund duke u bazuar në shpërndarje të shumta të teksteve që bëhen nëpër rrjetet sociale nga vetë ata.

Kontakt

Na kontaktoni në emailin [email protected] për ofertë dhe detaje tjera.

 

Ushtrime 2 (Gjirafa)
Xhirime ne Dasma HD dhe 4K

Copyright © 2017 Motivim.com, All rights reserved.