4 këshilla për të përshpejtuar përfitimet nga palestra

Ushtrime 2 (Gjirafa) Leaderboard 4 këshilla për të përshpejtuar përfitimet nga palestra

Redaktorët më kërkuan të përmbledh filozofinë e trajnimit në atë çfarë shihni këtu dhe përderisa unë nuk munda ta bëja një gjë të tillë prapë arrita me katër këshilla të rëndësishme që do të ju ndihmojnë të keni më shumë përfitime e më pak hapa mbrapa gjatë jetës me ushtrime.

article-fitnes-palester 4 këshilla për të përshpejtuar përfitimet nga palestra

1. Mendoni në fillim, pastaj ngrini pesha

Sigurohuni që trajnimi juaj është i balancuar dhe i jep vëmendje dobësive. Nëse gjithmonë bëni më shumë ushtrime të shtytjes (push) sesa të tërheqjes (pull), atëherë dini nga t’ia filloni.

2. Vlerësoni çdo kilogramë

Gjithë forca e ushtrimeve shkon te mbingarkesa progresive. Nëse fokusoheni në shtimin e një kilogrami të peshave me të cilat ushtroni, secilën herë që të ushtroni do të shihni përfitimet.

3. Dështimi sjell dështim

Nëse nuk mund të shtoni 1 kilogramë, jeni duke e munduar vetën shumë. Kurrë mos ushtroni deri në atë pikë ku nuk mund të bëni përsëritje me teknikë të mirë.

4. Mos e anashkaloni kardion

Sistemi muskulor furnizohet nga sistemi aerobik, kështu që ushtrimet kardiovaskulare ju mundësojnë të qëndroni më gjatë të freskët gjatë stërvitjeve me pesha. ©Motivim.com

Lexo edhe:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 + fifteen =

Ushtrime 2 (Gjirafa)
Xhirime ne Dasma HD dhe 4K

Copyright © 2017 Motivim.com, All rights reserved.