A është me të vërtetë i nevojshëm dushi pas ushtrimeve?

Ushtrime 2 (Gjirafa) Leaderboard A është me të vërtetë i nevojshëm dushi pas ushtrimeve?

Le ta pranojmë. Pa marrë parasysh sa elegante është qendra e fitnesit tuaj, ka diçka të parehatshme rreth dusheve publike. Kështu, përderisa nganjëherë-pas joga-s së nxehtë-dushi pas palestrës është i domosdoshëm, por ka kohë kur, nëse nuk jeni shumë të djersitur të vjen mos të bësh dush fare.

article-lifestyle-djersitja A është me të vërtetë i nevojshëm dushi pas ushtrimeve?

Fatkeqësisht, nuk është gjëja e duhur për tu bërë. Edhe nëse jeni nga ata me fat që nuk djersiten edhe aq, edhe ushtrimet më të lehta do të rrisin temperaturën e trupit dhe të ju bëjnë të djersiteni pak. Kjo lejon bakteret dhe tharmi të krijohen, shpjegon Deirdre Hooper, M.D., dermatologjist në Audubon Dermatology në New Orleans, LA. Nëse nuk bëni dush, nuk i largoni ato insekte. “Nëse vetëm i ndërroni rrobat, prapë do të keni rrezik më të lartë të irritimit dhe infeksionit,” shpjegon ajo.

Në rregull, por le të themi që shkoni për vrap gjatë pushimit të drekës në punë dhe në zyrën tuaj nuk ka dush. Çfarë pastaj? “Nëse nuk është i mundur dushi unë do të përdorja një fasulet të foshnjave apo pastrues që nuk ka nevojë të hiqet dhe koncentrohet në fusha më të ndotura si prapanica” rekomandon Hooper. ©Motivim.com

Lexo edhe:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × three =

Ushtrime 2 (Gjirafa)
Xhirime ne Dasma HD dhe 4K

Copyright © 2017 Motivim.com, All rights reserved.