Është e sigurt të përdorni ndjekësin e fitnesit

Ushtrime 2 (Gjirafa) Leaderboard Është e sigurt të përdorni ndjekësin e fitnesit

Nuk mund t’i shmangemi teknologjisë që vishet. Si Apple Watch posahtu edhe ndonjë teknologji tjetër që mund të vendoset në trup tregojnë shijen e ndjekësve të aktiviteteve sportive, dhe ato janë shumë IN këtë vit.

article-fitness-fitness-tracker Është e sigurt të përdorni ndjekësin e fitnesit

Por çka nëse ato kanë pasoja?

Nick Bilton në një artikull të New York Times ka ngritur shqetësimin rreth mbajtësve të fitnesit dhe lidhjes së tyre me kancerin duke u bazuar në studimet e ndryshme të bëra rreth përdorimit të celularëve.

Rubrika menjëherë u kritikua nga shumë profesionistë të shëndetit  si alarmuese si shumë e cekët (jo e menduar mirë).

CEO i Fitbit, Jame Park tha, “Në përgjithësi, telefonat celularë padyshim janë diçka krejtësisht tjetër nga mbajtëset me energji më të ulët.’’

Kështu që ndihuni rehat të përdorni Fitbitin  ose Jawbone që ndjekin hapat tuaj, gjumin, dhe zakonet e ngrënies. Nuk ka asnjë provë që lidhë këto pajisje me fuqi të ulët me ndonjë problem shëndetësor ose shqetësim që ju mund të pësoni duke parë se sa pak lëvizni ose sa keq flini. ©Motivim.com

Lexo edhe:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × three =

Ushtrime 2 (Gjirafa)
Xhirime ne Dasma HD dhe 4K

Copyright © 2017 Motivim.com, All rights reserved.