Motivim.com lidh marrëveshje me portalet më të mëdha në botë për bashkëpunim

27.04.2015

Ushtrime 2 (Gjirafa) Leaderboard Motivim.com lidh marrëveshje me portalet më të mëdha në botë për bashkëpunim

Portali i vetëm shqiptar serioz që i dedikohet trupit të shëndoshë të njeriut lidh bashkëpunim me portalet dhe revistat botërore për bashkëpunim të afërt dhe afatgjatë. Bashkëpunimi nënkupton shkëmbim të informatave, artikujve, produkteve dhe organizimeve të ndryshme. Bashkëpunimi përfshin portalet Bodybuilding dhe Men’s Health si dhe revistat Natural Health dhe Good Health. Ky është hapi i parë që është bërë me fillimin e faqes dhe pritet që në të ardhmen të ketë edhe bashkëpunime tjera në fushën profesionale të shëndetit, ushqimit dhe ushtrimeve.

Motivim.com

Lexo edhe:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × one =

Ushtrime 2 (Gjirafa)
Xhirime ne Dasma HD dhe 4K

Copyright © 2017 Motivim.com, All rights reserved.