A ju bëjnë mbulueset e shtratit të sëmurë?

Ushtrime 2 (Gjirafa) Leaderboard A ju bëjnë mbulueset e shtratit të sëmurë?

Kjo është e neveritshme.

article-lifestyle-badsheets A ju bëjnë mbulueset e shtratit të sëmurë?

Në vend që të jetë një strehë i sigurt në fund të një dite të gjatë, shtrati juaj mund të jetë duke mbledhur qeliza të vdekura të lëkurës, që mund të rezultojë në miliona baktere të pluhurit.

Ekspertja e higjienës në shtëpi Lisa Ackerley, M.D., i tregoi The Daily Mail se “Njerëzve i bien rreth 15 gram lëkurë në javë, dhe shumica e kësaj do të bie në krevat.”

Sikur e gjithë kjo mos të ishte e mjaftueshme, këto mikro-organizma ju vendosin në rrezik për sëmundje dhe alergji të ndryshme si gripi apo helmimi nga ushqimi – ose siç thotë Ackerley, “Sindroma e sëmundjes së shtratit”

“Bakteret e pluhurit i pëlqejnë ambientet e ngrohta me lagështi, dhe shtrati është ambient perfekt,” tha Ackerley për The Daily Mail. “Ato shumohen shpejtë, kështu që do të ketë rreth 10 milion në shtrat”. ©Motivim.com

Lexo edhe:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × three =

Ushtrime 2 (Gjirafa)
Plani Dietal Right

Copyright © 2017 Motivim.com, All rights reserved.