Arma e fshehtë për vrapuesit

Ushtrime 2 (Gjirafa) Leaderboard Arma e fshehtë për vrapuesit

Doni të vraponi më gjatë, më shpejtë dhe më shumë? Sekreti nuk është thjeshtë të vraponi më tepër. Hilja e vërtetë qëndron tek squat rack. Ndërtimi i muskujve të këmbëve do të thotë më shumë fuqi për vrapime më të shpejta dhe më shumë forcë absorbuese për më pak lëndime. Ushtrimet e pjesës së poshme të trupit poshtu zhvillojnë fibrat e muskujve që duhen për vrapime të gjata. Së fundi, pasi që ju do të shtoni më shumë fuqi absolute, çdo hap që ju e bëni do të ketë më pak intensitet, kështu që ju do të vraponi më gjatë.

Arma e fshehtë për vrapuesit Arma e fshehtë për vrapuesit

A do t’i bëni këmbët e forta si të një atleti po pa u dukur si të tilla? Lexoni më poshtë për ushtrimet që ju funksionojnë më mirë.

Si funksionon kjo:

Këto nuk janë ushtrime të zakonshme për këmbë – këtu zhvillojmë forcën e vërtetë dhe kapacietin e punës me shumë fuqi dhe vëllim. Ushtroni fort, por jo në dëm të teknikës e as të kohës së pushimit.

Ky program përqendrohet në ushtrimet për tërë trupin, të cilat forcojnë leqet e këmbëve si dhe pjesën e lartë të këmbëve në një masë ë konsiderueshme. Poashtu fut në funksion muskujt stabilizues që përmirësojnë balancën dhe lëveizjen, dhe ju mban kyçet ë kënaqura. Pastaj, ju do të ndërroni peshëngritjen me ushtrimet e frymëmarrjes në mënyrë që të ju ndihmojë që ju të relaksoni muskujt, ulni ë rahurat e zemrës, dhe të qetësoheni në mënyrë që të riktheheni prap dhe të ushtroni si një bishë!

Ushtrimi A:

A1) Frymëmarrja e Mbledhjes së Thellë (Deep Squat Breathing), 8 sete, 5 fryëmarrje, 30 sekonda pushim
A2) Mbledhja e Përparme (Front Squat), 8 sete, 5 përsëritje, 30 sekonda pushim
B1) Mbledhjet e Shpagës Bullgare (Bulgarian Split Squats), 4 sete, 8 përsëritje secila, 30 sekonda pushim
B2) Mbledhja Kupë (Goblet Squat)
B3) Ura me një këmbë (Single-leg Hip Bridge), 4 sete, 10 përsëritje secila, 30 sekonda pushim

Ushtrimi B:

A1) Frymëmarrja në Pozitën e Fëmiut (Child’s Pose Breathing), 8 sete, 5 frymëmarrje, 30 sekonda pushim
A2) Zgjatjet e Kundërta Barbell (Barbell Reverse Lunges), 8 sete, 5 frymëmarrje, 30 sekonda pushim
B1) Mbledhje në Hedhje Barbell (Barbell Jump Squats) (50% e peshës prej A2), 4 sete, 4 përsëritje, 30 sekonda pushim
B2) Romanian Deadlift me një Këmbë (Single-Leg Romanian Deadlift), 4 sete, 8 përsëritje secila, 30 sekonda pushim
B3) Ecja X-Band (X-Band Walk), 4 sete, 8 përsëritje për secili drejtim, 30 sekonda pushim. ©Motivim.com

Lexo edhe:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eight + twelve =

Ushtrime 2 (Gjirafa)
Xhirime ne Dasma HD dhe 4K

Copyright © 2017 Motivim.com, All rights reserved.