Më shumë muskuj në kohë më të shkurtër

Ushtrime force

Në muajin e parë të vitit, ju mund të keni shumë dëshira për të realizuar. Dhe njëra ndër to mund të jetë për të…

Shkenca: Pse është kaq e vështirë të heqim dorë nga sheqeri

Ushqim i shëndetshëm

Stresi dhe sheqeri janë si gjalpi i kikirikëve dhe xhelatina: Është e vështirë ta merrni njërën pa ju tërhequr edhe tjetra. Tani, një studim…

7 ushqime që e luftojnë kancerin

7 ushqime që e luftojnë kancerin

Ushqim i shëndetshëm

5 elementet kryesore për humbje peshe të suksesshme

Humbje peshe

S’ka rëndësi nëse qëllimi juaj është të humbni 1 apo 10 kilogram, humbja e peshës me sukses dhe qëndrueshmëri është një sfidë e madhe….

A mund të jeni me të vërtetë të varur nga telefoni juaj?

Shëndet

Për disa vite, Allison* mendoi se lidhja e saj me telefonin ishte normale. Ajo vjedhurazi shikon atë gjatë drekës. Ajo zgjohet ne mes të…

Vozitja gjatë dehidrimit është po aq e rrezikshme sa vozitja nën efekt të alkoolit

Lifestyle

Sigurohuni që të pini para vozitjes – e kemi fjalën për ujë. Vozitja në dehidrim mund të jetë po aq penguese sa vozitja nën…

Ushtrime 2 (Gjirafa)
Plani Dietal Right

Copyright © 2017 Motivim.com, All rights reserved.